Aubergine Bistro
A tészta, amely a szívünkből érkezik!
Aubergine Bistro
"10 évvel ezelőtt Etyek elvarázsolt, megbabonázott bennünket, éreztük, hogy itt a helyünk, vágjunk bele, álmodjunk nagyot. Eredetileg hobbinak indult, de ma már 0,3 ha gazdálkodunk, szüretelünk, bort készítünk, palackozunk, padlizsánt termesztünk, zakuszkát főzünk. 2024 jelentős mérföldkő az életünkben, bár még mindig nem ez a fő megélhetési forrásunk, lelkesedésünk nem csappan, pincénket felújítottuk, rendezvényházunkat BISTRO-vá alakítottuk. Ugyanolyan lelkesedéssel és izgalommal várunk benneteket, mint 2014 tavaszán."
A bisztróban olasz éteket kínálunk, különlegessége, hogy a tésztát helyben, házilag készítjük.
- Antipasti tál
- Caprese saláta
- Cézár saláta csirkemellel
- Aglio e Olio
- Pappardelle alla Aubergine
- Pappardelle alla Bolognese
- Gnocchi alla Spinaci
- Flank steak Gnocchival
- Arrabiata Branzino